perjantai 31. toukokuuta 2013

Vauvakuumeilu, julkisesti/ vai salassa?

Rupesin ihan toen teolla miettimään tuota kun kirjoittelin aiemmin, että täällä vauvakuumeillaan jo aika kovaa... että oletteko te kuumeilleet julkisesti / vai salassa?

Me emme ole kertoneet kenellekään suoraan, monet kyllä tietävät että joskus haluamme lapsia mutta eivät suoranaisesti kuumeesta tiedä.
Olen aina jotenkin miettinyt että en halua vauvakuumeilla julksesti, että siitä seuraa vaan kiusallisia kysymyksiä ja keskusteluja, ja en ehkä jaksa sitä että jo lapsensa saaneet alkavat jo nyt jakamaan synnytyskertomuksiaan ja oppejaan, vaikka en ole vielä edes raskaana! Joten olen ehkä piilotellut asiaa oman etuni nimissä… vai olenko?

Toisaalta kuitenkin mietin sitten, että onhan se tyhmää että omassa kodissaan joutuu piilottelemaan asioita sen takia (kuten vauvalehtiä ;))  että omat läheiset ja tuttavat ovat niin tahdittomia että alkavat piinaamaan jatkuvasti asialla.

Miten teillä kaverit/perhe on suhtautunut julkiseen kuumeiluun?

Olisihan se toisaalta kiva kuumeilla julkisesti, voisi kysellä ihan vapaasti vauvajuttuja kavereilta joilla on jo lapsia ja pitää lehtiään missä tahtoo, mutta toisaalta pelkään että sitten koko sosiaalinen elämä katoaa vauva/mamma maailmaan ennen kuin olen asian ovelle edes astunut, ja saan siitä tarpeekseni jo ennen kuin pääsen itse asiaan käsiksi… ja toisaalta edes jo nyt keskusteluja asioita? Jos lapsen saamiseen menisikin vuosia, voinko mitenkään ylläpitää 24/7 kiinnostusta vauva juttuihin ja vielä muistaa ne vuosien jälkeen? epäilenpä, en ehkä haluaisi vauvoittaa arkeani vielä.

Huokaus.

Onneksi on foorumit ja blogit joihin voi rauhassa kuumeilla ;)
Terveisin,
Mea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti