torstai 15. elokuuta 2013

Oireiden googlettaminen


Kuinka moni vauvaa yrittävä tunnustaa googlettavansa jatkuvasti kehon uusia oireita googlesta? Toivoen että sieltä tulisi vastaus ”selkeä raskausoire”. ?

Minä tunnustan! Se on ihan kamalaa! :D

Olen googlettanut kipeät rinnat & raskaus, kova alavatsa & raskaus, huimaus & raskaus, mahakipu & raskaus ymsyms.!
Aina kun kehossa tuntuu jokin uusi ja outo ilmiö, kipu tai vaiva, niin se pitää googlettaa, että liittyyköhän pillereiden lopettamiseen vai mahdollisesti tulevaan raskauteen ;)
Ja vaikka kävinkin juuri gynekologilla, ja hän sanoi että näyttäisi siltä, että kuukautiset ovat alkamassa niin kokoajan kuuntelee omaa kehoaan, ja miettii jokaista nipistystä ja vihlaisua että mitä se tarkoittaa, ja entäs jos se ei liitykään kuukautisten alkamiseen ja menee googleen :D

Tässä oppii aika hyvin kuuntelemaan oman kehon tiloja ja kipuja. Olen merkannut oireita ylös eri viikoille, pillereiden lopettamisesta lähtien, niin voi seurata vähän mitä milloinkin on ollut, ja jos/kun kierto joskus tasaantuu niin seurata miten ne mätsää kiertoon sitten, heh :)

Muita pakkomielteisiä? :D!

Nytkin on tyhmää, kun on alkanut menkkamaiset kivut ja tuntemukset mutta mitään ei tule. Vähemmästäkin tulee vainoharhaiseksi?!  aargghh!!!Terveisin,
Mea

4 kommenttia:

 1. Tuo google on aika paha :D Joka kierrosta olin itsekin enemmän tai vähemmän sitä mieltä, että raskaana ollaan kun jos jonkinnäköistä oiretta tuli! Ja googletus ei mitenkään parantanut asiaa. Kummasti niitä raskausoireita saa itselleen aikaan kuvittelemalla ;) Ja pieninkin tuntemus kiinnittää huomion erilailla kuin ennen. Mutta oireiden kyttäämisen lopettaminen on kyllä ihan mahdotonta!! Tsemppiä odotteluun ja plussaonnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää että on muitakin googlettelijoita ;D Itse kans olin heti pillereiden pois jätön jälkeen kokoajan sitä mieltä että taiski tärpätä heti kun tuntuu sitä ja tätä ja tota... Tää on ihan kauheeta, tuntuu ettei jaksa päivää kauempaa odottaa kerrallaan että asioitan tapahtuisi. Tänään on googletettu miljoona sivua munasolun irtoamisesta ja munarakkuloista... :D

   Kiitos tsempeistä! :)

   Poista
 2. *Tsihhih* Googlaapa seuraavaksi "menkkaoireet ja alkuraskaus"... ;) Joo, löytyy muitakin sekopäitä. Ja aiempaan postaukseesi viitaten, itse painiskelen vielä sen asian kanssa tohdinko koko blogin pitoa aloittaakaan. Sinun ratkaisumallisi kuulostaa kyllä hyvältä, jos ensalkuun itselleen kirjoittaisi ja julkaisisi ne vasta sitten jos näyttää siltä että kyllin järjellistä sanottavaa löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois ihana päästä jonneki mökille kauas sivistyksestä, jossa ei vois googlettaa m-i-t-ä-ä-n!! :D Kyllä on google taas sauhunnut että ja pää menee entistä sekasemmaksi kaikesta, huhhuijaa!

   Toivottavasti aloittelet blogaileen, on ihana kun tulee uusia blogeja maailmaan <3

   Poista