maanantai 12. elokuuta 2013

Vauva.info

Oletteko surffailleet paljon vauva.info sivustolla?
Itse olen. Vähän liikaakin. Nimenomaan foorumilla. Piti jo hetkeksi laittaa itselle kielto mennä sinne, kun muuten sivusto olisi auki koko päivän (myös töissä), ja lukisin sitä jatkuvasti. Kun oma kuume on päällä, niin toisten kokemuksia voisi lukea loputtomiin, vertailla ja tuumailla. Ketjuihin jää koukkuun.

Olen kyllä tykännyt sivustosta, siellä on niin paljon hyödyllistä tietoa, vertaistukea ja kokemuksia.

Itse en ole vielä kirjoittanut sinne mitään, olen kyllä harkinnut nimimerkin luomista ja kirjoittamista, mutta toisaalta kun haluan bloginkin pitää anonyymina niin mitenhän se onnistuisi tuolla foorumilla. En siellä mitään nimeä alkaisi kertomaan, mutta jos kertoo liikaa yksityiskohtia elämästä niin ehkä joku tunnistaa?
Siellä on kuitenkin ketjuja joissa käydään läpi paljon henkilökohtaisia juttuja mm. ikä, elämäntilanne, asumismuoto, monestako haaveilette, millon lopetitte pillerit... Jos joku tuntee tarpeeksi hyvin, voisi vastauksista bongata tutun.. Tai sitten olen vain liian epäluuloinen ;) Ja eihän noihin toki ole pakko vastata, voihan keskustella vain aiheista jotka eivät paljasta henkilökohtaisia asioita, mutta toisaalta niihin haluaa vastata, jotta pääsee enemmän osaksi yhteisöä.. hmm!

Menipäs taas syvälliseksi, taidanpa nyt heti luoda sen nimimerkin sinne ja alkaa kirjoittelemaan, katsotaan miten käy, tunnistaako kukaan! ;)
Terveisin, 
Mea

2 kommenttia:

 1. Täälläkin tulee vähän liikaa siellä surffailtua, huoh. Kirjoittelen myös sinne, välillä aktiivisemmin, välillä harvemmin.

  Olen tuota yksityisyyttäkin miettinyt... En halua että kukaan tunnistaa, mutta silti olisi kiva kertoja henkilökohtaisia asioita. Blogin ajattelin paljastaa läheisille (ehkä!) sitten kun olen raskaana. Mutta en laajemmalle piirille. Ahdistaa ajatuskin että kaikki tutut kävisivät sitä lukemassa! Varsinkin nyt kun vauva on vasta haaveissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen kans nyt muutaman kirjoituksen kirjoitellut tuonne foorumille, mutta enemmän tulee luettua kuin kirjoteltua... Mut hieman tuo yksityisyys mietityttää, niin foorumilla kuin tässä blogissakin, että mitä jos joku tunnistaa... olen myös kyllä pohtinut että kertoisinko parhaalle ystävälle ainakin tästä, sitten _kun_ on raskaana ;) mut pitää tuumailla... :) Mut ihania kaikki nämä foorumit ja blogit, ihana saada vertaistukea! :)

   Poista