tiistai 1. lokakuuta 2013

Aloitetaan... Yk1

Jee, menkat loppu, 8 päivää kesti ja olihan ne melkoiset, mutta mitäpä muuta sitä oikeastaan odottikaan kun miettii  että edellisistä on niiiiin kauan! Ei ollut kyllä yhtään ikävä niitä.. :D

Nyt vois ehkä sanoa, että alkaa se yk1 oikeesti kun menkatki on ohi, ei muutakuin hommiin ja jännäämään! Vaikka pillerit lopetinkin jo kesällä, ja oltiin asenteella "tulee jos on tullakseen", niin ei sitä ottanut niin tosissaan kun kroppa ei toiminut, salaa toivoi, mutta ei uskonut. Nyt on parempi usko ja toivo asioihin... :) :)

Tosin voi olla, että kroppa ei toimi normaalisti kun menkat tuli teroluttien ansiosta eikä oman kehon mukaan, mutta katsotaan, silti kiva että saa pientä jännäämistä taas peliin! ;)

Ajattelin että tässä kierrossa en ota käyttöön mitäämn greippimehuja tms, vaan mennään ihan perus elämäntavoilla ja katsotaan mitä se kroppa tuumaa... :) Tikuttelua ajattelin kyllä harrastaa.... :PTerveisin,
Mea

5 kommenttia:

 1. Jes, loistavaa :) Onne uudelle yrityskierrokselle, toivotaan että tärppää heti. Tikuttelut on mielestäni hyvä, koska sillon pysyy kärryillä hyvin kierron vaiheista. Varsinkin jos kroppa ei vielä täysin toimi, niin ei välttämättä ovista huomaakkaan. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos tsempeistä!! :)
  Joo ehdottomasti tikutan, koska en voi sanoa koskaan huomanneeni ovista, niin kivempi käyttää apuvälineistä että alkaa itsekin oppimaan... jos ovista edes tulee, iik! Peukut pystyyn! :)

  VastaaPoista
 3. Löysin sattumalta blogisi. Luin ja jään innolla seuraamaan tilannettasi :) Toivotan kaikkea onnea yritykseen ja toivottavasti tärppää heti! Tähtikuviot ovat aivan ihania. Saa haaveilla, niin tein minäkin ennen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun eksyit blogiin, Tervetuloa, toivottavasti jaksat viihtyä matkassa! :) Ja kiitos tsempeistä! :) Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 4. Löysin sattumalta blogisi. Luin ja jään innolla lukemaan lisää :) Toivotan kaikkea hyvää yritykseen ja toivottavasti tärppä heti! Tähtikuviot ovat aivan ihania. Saa haaveilla, niin tein minäkin ennen :)

  VastaaPoista