maanantai 14. lokakuuta 2013

I love me - messut

Eilinen meni viihtyessä I love me messuilla ystävän kanssa. Mentiin sinne heti ovien avauduttua, ja se kyllä kannatti, koska käytävillä oli mukavan väljää ja monillakaan kopeilla ei ollut vielä ketään; myyjät ehti juttelemaan kunnolla ja näyte jonot eivät olleet pitkiä.. mahan sai täyteen aika alta yksikön ;) Oli jogurtteja, suklaita, patukoita, puuroa.. Nam. Ei paljon aamupalaa tarvinnut ;)

Messuille tuli eniten kiinnitettyä huomiota koruihin ja asusteisiin, ne on mun juttu.. :) Ihastelin kovasti kaikkia ihania timanttisormuksia, kaulakoruja, helmikoruja.. ah. Koruja on kaapit pullollaan, mutta lisää olisi tehnyt mieli. Ja lahjaksi olisi löytynyt myös paljon kaikkea ihanaa. Harmi, että palkkapäivään on vielä aikaa.

Paljon helmikoruja.


Terveyspuolelta ehkä parhaiten jäi mieleen rinnat.fi koju. Jossa kehoitettiin naisia tutustumaan omiin rintoihin, jotta tuntee ne kierron jokaisessa vaihessa, tunnistaa poikkeamat ja osaa tarvittaessa hakeutua hoitoon. Kojulla oli oikein sympaattinen nainen kertomassa tästä nettisivusta ja vaikka tiedänkin jo, niin tuli sellainen fiilis siinä pysähtyessä että asia on todellakin tärkeä.


Rinnat.fi nettisivuilla voi täyttää tietoja itsestäsi mm. vartalotyypin, tietoja kehostasi muuen, tietoja elämäntavoista, ikä.. Ja sitten saat kerran kuukaudessa uutiskirjeen, jossa on tietoa terveydestä, ohjeita rintojen tutkimiseen, kuukautiskalenterin yms. Lisäksi palvelu (joka on muuten maksuton!) muistuttaa sinua rintojen tutkimisesta.


Itse tilasin uutiskirjeen, en usko että siitä voi olla mitään haittaakaan, ja uskon että siellä voi hyvinkin tulla eteen uuttakin asiaa.. :) Ja voin ensimmäisen kirjeen perusteella sanoa, että täyttä asiaa ja hyvät havainnollistavat kuvat. Suosittelen.
Muuten messut oli ehkä vähän pettymys, verrattaen edellisiin vuosiin, nähtävää oli paljon vähemmän kuin ennen, ja suurin osa oli silti samoja kuin aiemmin, eli aika vähän mitään uutta. Silti viihdyin messuilla ihan hyvin (eli menen varmasti vuoden päästäkin jos esteitä ei ole), ei ainakaan kerennyt jalat väsyä ;)

Julkkiksia näkyi vähän joka kopperolla mainostamassa jotain, meni hyvä tovi ystävän kanssa arvuutellessa aina että "kukahan tuo nyt olikaan" :D ...Muuten me vain kierreltiin yhdessä ja juteltiin, nautittiin toistemme seurasta.  :)

Loppuun pakko vielä haaveilla...
Tuollaista empire-leikkauksella olevaa "kreikkalais"tyylistä mekkoa pitkänä/lyhyenä haaveilen pukevani päälle sitten joskus tulevaisuudessa lapseni nimiäisiin... <3


Haaveilevin terveisin,
Mea2 kommenttia:

  1. Olipa kiva postaus :) Olisin halunnut myös mennä tuonne, mutta en ehtinyt. Siskoni oli kyllä katselemassa häämekkoja tulevia häitänsä varten, kuulemma niitä oli ollut vähän turhan vähän. Ja mielenkiintoinen tuo rinnat.fi-nettisivut. Pitääkin käydä tutustumassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ensvuonna sitten ehkä, tai sitä seuraavana mene... ;) Messuja kyllä tulee. :) Hääjuttuja tuolla on aina ollut vähän, tammikuun häämessuilla on sitten sitäkin enemmän!

      Poista