lauantai 12. lokakuuta 2013

Kurjan viikon kuulumiset

Tuossa hieman ohimennen avauduin että ollut hieman kurjaviikko, en oikein ole jaksanut blogaillakaan kun on vain tullut levättyä että hermot tasaantuu... ;)

Kurjan viikon aloitti hurja päänsärky maanantaina, ilman mitään syytä, päätä särki yli 12h putkeen ja monet otetut särkylääkkeet eivät tehonneet.. Vasta illalla rauhassa kotosalla oleminen rauhoitti päätä ja vähän ennen nukkumaanmenoa olo helpotti, tuntui että yksi päivä viikosta vain katosi ja tuli vain kärttyinen mieli.

Tiistaina alkoi sitten "henkinen" päänsärky, sain projekti siirron töissä joka ei ollut todellakaan toivottu ja tulin siitä erittäin huonolle mielelle jota sitten kestikin koko viikon kun töissä käynnistä tuli erittäin tahmeaa ja raskasta (toivottavasti ensiviikolla oppisin vain hyväksymään tämän asian ja olo helpottuisi!!).  Ja varmaan aika moni tietää, että kun on jo valmiiksi huonolla tuulella, kaikki muukin tuntuu menevän pieleen? Tuntuu että juuri tällä viikolla päättää takista pudota nappi, unohtua eväät kotiin, varvas osua sängyn kulmaan... ja kun kaiken kukkuraksi perjantaina bussikortti katosi kotimatkalla, ja sain kävellä melko suolaisen matkan auringonpaisteessa hiestä märkänä niin sen rauhoitti vain kotona ihana pizza ja lasillinen valkkaria miehen seurassa. Huokaus.

Mitä te teette kun on huono viikko? Miten rauhoitatte itseänne ja hermojanne?
En ole mikään "kuumakalle" mutta usein jos hermostun totaalisesti (kuten joskus työasioista) /lamaannun jostain asiasta niin siitä toipuminen voi viedä monta päivää.. Tarvitsisi hyviä stressin lievitys keinoja!! :) (ruoka ja alkoholi kun ei ole välttämättä se paras yhdistelmä tällä BMI:llä ainakaan....)

Piikkimatto on yksi suosikeistani, mutta sen lisäksi itsellä oma koti rauhoittaa ja nukkuminen. Omat turvasatamat. :)

Se vaan kun on paljon sovittuja menoja / velvollisuuksia juuri kun on huono viikko kohdilla, niin ei pääse levähtämään tarpeeksi tai olemaan kotona niin tuntuu kasvattavan vaan huonoa olo ja hermostuneisuutta :(

Mutta nyt eilisen ruokaterapian ja ihanan mieheni seuran jälkeen, alkaa "elämä voittamaan"... ja pientä jännittävää mieltä toi ovistikutkin... mutta siitä lisää huomenna ;)

Ihanaa kirpeää syyslauantaita!


Terveisin,
Mea

6 kommenttia:

 1. Se on inhottavaa kun sattuu kurja viikko kohdalle. Se on niin totta että välillä sen huomaa jo aamusta että päivästä on tulossa varsin kurja. Mulla auttaa se kun kotona saa rauhoittua. En oo mitään parempia poppakonsteja löytäny.

  Toivotaan ensi viikosta parempaa! Toivottavasti viikinloppu hiukan helpottaa oloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos positiivisista toivotuksista! :) Eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa, harvoin se huonoviikko seuraa mukana montaa viikkoa (koputtaa puuta!:))... Nyt yritetään täällä kotona rauhoittua niin ehkäpä se tästä :)

   Poista
 2. Onkos sulla migreeniä? Mulla migreeniin ei auta normaalit buranat vaan oikee lääkitys ja nukkuminen :)

  Mun turvasatama ehdottomasti suihku. Huonoina hetkinä seison lämpimän suihkun alla (aivan liian) pitkään. Jos viikko tuntuu menevän mettään niin paras olis jos vaan ottais ihan rennosti. Ei ajota inhottavia asioita (mm siivoomista ;) ) sille viikolle ollenkaan vaan ottaa vaan rennosti. Tosin työlle nyt ei voi mitään... Ellei oo tosi ymmärtäväinen työnantaja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietääkseni ei ole migreeniä, mutta nyt olen kärsinyt muutaman kerran (viimeisen vuoden aikana) sellaisesta päänsärystä ettei meinaa järki kestää, ja mikään lääke ei auta, en tiedä mitä on ollut, mutta koska mennyt yleensä vuorokaudessa ohi niin en ole kokenus tarvetta mennä lekuriinkaan... ellei ala vaivaamaan tosissaan ja usein :)

   Hei ihana vinkki tuo suihku! Rakastan kuumia suihkuja mutta enpäs oo hoksannut ajatella, että sekin voisi olla ihana rentoutumis paikka...! :) mm!

   Poista
 3. Mulla auttaa yksin tehdyt kävelylenkit huonoihin fiiliksiin. Saa rauhassa miettiä asioita ja selkeyttää päätä. Varsinkin syksyisin tykkään käydä illalla kun aurinko laskee kävelemässä, mieluiten luonnossa. Luonto rauhoittaa ainakin minua ja en siis harrasta mitään kuntokävelyä vaan löntystelen ihan rauhassa ja nautin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, tuo voisi kyllä piristää, varsinkin nyt syksyllä kun värit on niin kauniit ja ilmat ihanan viileitä (viilentää ehkä tunteitakin ;))... :) Pitääpä kokeilla jos tulee taas huonoviikko eteen!

   Poista