torstai 10. huhtikuuta 2014

DPO1 piinaviikot vasta aluillaan.

Selkeä ovulaatio plussa tuli kaksi päivää sitten kp 16, ja nyt siis mennään DPO1 ja piinaviikot on vasta aluillaan. Onneksi olen lähes koko piinaviikko ajan lomalla, saa rauhassa rentoutua ja olla :)

Viime kierrossa tehtiin kyllä aivan kaikkemme toivotun plussan eteen, mutta alusta asti fiilis oli huono ja epäilevä.
Nyt taas tämä kierto on mennyt vähän toisella kädellä niin ja näin, ja nyt on jotenkin postiivisen odottava olo... :)

Jos nyt ei tärppää, niin luulen että pidetään yksi tauko kierto, ja varataan matka kesän alkuun kun sillon olisi eka lomarupeama. Lomalle sitten osuisikin näillä näkymin sopivasti siitä seuraavan kierron ovulaatioajankohta ;)

Täällä allergia(?) jatkaa pauhaamistaan.
Yöt saa nukuttua Duactin voimalla, mutta aamulla herätessä pää menee tukkoon todella nopeasti Nasonexista huolimatta, mutta uutta duactia en viitsi ottaa vasta kuin työpaikan aamupalan jälkeen (8.00 jälkeen) jotta vaikutus riittäisi koko päivän; ainoa miinus vaikutuksessa vaan on, että se väsyttää ihan mielettömästi. Tuntuu etten saa töissä mitään aikaiseksi kun keskityn siihen etten nukahtaisi... :D
Silmätippoja saa laittaa illalla, aamulla ja töistä lähtiessä ettei silmät tipu päästä.
Kurkkupastilli pitää syödä nukkumaan mennessä ettei kauheasti sattuisi yöllä.

Lisäksi joka niiston jälkeen nenän viereen laitetaan bepanthenia, että pysyisi iho jotenkuten kasassa.

Yskäki on vähän lisääntynyt. Voi että, alkais jo helpottamaan että jaksaisi ensiviikon lomailla!

Terveisin,
Mea

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä piinailuun! :) Toivotaan tärppiä!!

  VastaaPoista
 2. Duact on itselleni melko vieras allergialääke, mutta siinä voi olla samoja aineita kun zyrtecissa ja histecissa, jotka aiheuttaa väsymystä toisille. Pyydäppä lääkäriltä resepti sen nimiseen allergialääkkeeseen kun loratadin, sen ei pitäisi väsyttää. Ja sitä otetaan kerran vuorokaudessa, joten oireet pysyy pitkään poissa.

  VastaaPoista
 3. Jännä että sulla on duactia allergiaan, monia se väsyttää ja itsellä on ollut se käytössä poskiontelon oireisiin. Muuten on menty lähinnä histecillä siitepölykauden aikana, itseä ei tuo lääke väsytä mutta tiedän myös nii joilla nuo perus allergialääkkeetkin väsyttää.
  Jaksamisia allergian kanssa, juuri tänään oli jossain että on tulossa pitkä siitepölykausi ja herkimmät oireilee syksyyn asti.

  VastaaPoista