perjantai 25. huhtikuuta 2014

Nopeat perjantai kuulumiset ja mietteet

Vaikka suolisto vielä kipuilee helponkin ruoan jälkeen niin pahimmat kipukohtaukset ovat onneksi ohitse. Tämä on ehkä tähän mennessä (*koputtaa puuta*) ollut helpoin päivä jo.
Edelleen paras asento on silti vaakatasossa levossa, ja pieni huonovointisuus tuppaa vaivaamaan kun nälkä iskee, kun vieläkään ei uskalla syödä kovin kiinteitä.

Soittivat lääkäristä tänään, että ensimmäisen näytteen tulokset tulivat negatiivisena, eli kyse ei ole antibioottiripulista.
Olivat kovin pahoillaan, että toisen näytteen vastaukset menevät maanantaille. Samat ohjeet taas "jos tulee kovin paha olla, mene päivystykseen" "Juo paljon, koita syödä monipuolisesti kevyitä ruokia, lepää".

Yritän koko ajan uskoa että kyllä tämä tästä, maanantaina olen jo työkunnossa ja alkaa mahakin pelittämään... mutta tottakai hirvittää, en ole koskaan ennen tällaista sairastanut enkä kokenut tällaisia kipuja, hieman pelottaa että mitä siellä on ja miksi en jo parane.
Pidetään peukkuja että joko parannun vkonlopun aikana tai ma selviää mikä on, ja se voidaan täsmähoitaa! :) :)

Täällä on edelleen pelokkaan ristiriitaiset tunnelmat raskaustestistä.
Olen tottakai onneni kukkuloilla, mutta samaan aikaan koko ajan vain laskee päiviä tyyliin "menkat ei ole vielä edes viikkoa myöhässä, vielä ei voi iloita..." En tiedä mitä etappia odotan, että uskallan vapauttaa ilman keuhkoista ja päästää hartiat rennoksi....
Koska toinen puoli minusta kuitenkin jo sivusilmällä katsellut äitiysvaatteita (joo, harva niitä vielä tässä vaiheessa tartte, mutta mä oonki melko pläski... joten ;))... ja miettii mitä pukisi kesällä ystävän häihin koska vasta ostettu mekko ei varmaan sitten enää mahdu...

Kaikilla varmaan on epäilyksiä ja epävarmuutta alkuun.

Milloin te muut olette uskaltaneet alkaa yhtään uskomaan? :)


Terveisin,
Mea

7 kommenttia:

 1. Onneks siellä jo pikkusen helpottaa! Toivotaan että menee pian kokonaan ohi. Onkos viiva vahvistunut testissä?
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo tehnyt testiä nyt eilen enkä tänään. Teen huomenna sitten taas, toivotaan että plussat edelleen siellä on paikallaan!!! :)
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Keskenmenoista johtuen mulla asian uskomiseen meni tosi kauan. Pelko ei ole helpottanut vieläkään. Toivottavasti sulla menee vähän helpommin :) Ja toivottavasti koko viikonloppu ei mene sängynpohjalla! Parane pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti ei ole helppoa uskoa jos on vielä huonoja kokemuksia taustalla, ymmärtäähän sen! Vaikka itsellä ei ole moisia, silti tuntuu hankalalta uskoa.... noh katsotaan! :)
   Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista
 3. Luulen, että minä uskon vasta sitten kun pääsen näkemään varhaisultrassa, että kaikki on hyvin. Täytyy tunnin välein katsoa tuota testiä ja varmistaa, että siinä todella on ihan kunnollinen viiva, "jo" neljättä päivää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta, luulen että se sitten viimeistää rentouttaa edes hieman :) :) Sitä ootellessa siis!
   oon "onneksi" ollut tässä niin kipee, etten oo nyt pariin päivään ehtinyt enää edes testata ku panostanut parantamiseen, mutta ehkä huomenna sitten taas vois :) Kaiken varalta.... :) :)

   Poista
  2. Millähän sitä voisi itselleen osta mielenrauhan? Tänään aamulla päätin, että tänään en testiä tee, koska eihän siinä ole mitään järkeä testailla lähes päivittäin, kun kyllähän sen sitten huomaa jos kesken menee. Mutta muutaman tunnin hereilläolon jälkeen alkoi tulla niin vainoharhainen ja pelokas olo, että pakko oli testi tehdä. Nyt olen sitten ihan huolissaan, koska tietenkin viiva oli vaaleampi kun eilen, olin juonut varmaan satalitraa ja käynyt pissalla ainakin miljoona kertaa ennen testiä. Eihän se viiva mitenkään olisi voinut olla yhtä tumma kun eilen aamulla. Tyhmä minä!!

   Poista