maanantai 21. huhtikuuta 2014

Päivä päivystyksestä

Ensinnäkin KIITOS teille kaikille kommenteistanne ja tsempeistänne edelliseen postaukseen! Olette olleet minulle valtava tuki ja turva kun miettii näitä asioita! Kiitos!

Kuten kaikki taisi sanoakin, että "päivystykseen siitä" niin menin.
Olin päivystyksessä klo 12.00, ja pääsin lääkärille 15.30. Puh.

Ensin paikalle saavuttua annettiin virtsanäyte.
Lääkäri kyseli paljon ja paineli vatsan, kuunteli vatsan ja keuhkot. Katsoi että virtsanäyte oli puhdas (paitsi iga nefropatiasta johtuvaa proteiinia tietenkin oli.).
Lääkäri ei uskonut että kyse olisi mistään hormonaalisesta/gynekologisesta, että kivuilla/ripulilla ei olisi mitään tekemistä kierron ajankohdan kanssa.
Hän uskoi, että kyse on alkuvuonna syömistäni antibiooteista, että ne ovat laukaisseet "antibiootti ripulin" joka voi olla kivulias ja vihreä. Antibioottiripuli voi kuulemma laueta parinkin kuukauden jälkeen antibiooteista. (tähän en löytänyt "faktaa" netistä ainakaan ;)
"Tyypilliset antibioottiripulin oireet ovat pahanhajuinen vatsan löysyys tai reipaskin vesiripuli, johon voi liittyä vatsakipuja ja -arkuutta" Lähde: Terveyskirjasto


Ohje oli nyt vältellä maitotuotteita, syödä vähän kerrallaan ja juoda runsaasti vettä.
Huomenna aamusta menen labroihin, en tiedä katsovatko raskaumahdollisuutta kun hän ei oikein uskonut koko asiaan, ja lisäksi saan sieltä ohjeet kakkanäyteen antamiseen, se viljellään.
Soittoaika hoitajalta/lääkäriltä mahdollisimman pian, niin selvitellään.

Sairaslomaa tuli muutama päivä. Tarpeen vaatiessa lisää jos vatsa ei parane ja sitten vaan uudelleen lääkäriin.

Mietin, että pitäisikö varalta mennä yksityiselle gynelle, voisi tehdä sisätutkimuksen ettei siellä ole mitään kystia jotka ois puhjennut ja vuotanut jonnekin tms. ?! Muutenhan tässä vaiheessa gynekologilla ei varmaan näe vielä mitään ? Esim. kohdunulkopuolista?

Huokaus. Nyt on puuro pysynyt sisällä ennätyspitkään, 30min! Toivotaan myös lisäaikaa, ja hyvää tulee yötä!! Puhhuh!

Kiitos vielä kerran teille kaikille! :)

Huomenna lisää kuulumisia, jos saan jotain tietää, muuten palaillaan kun mitään tiedetään! :)

Terveisin,
Mea


2 kommenttia:

 1. Voi hurjaa mitä täällä onkaan ollut meneillään! Tsemppiä kipujen kanssa, toivottavasti pian helpottavat. Mä ehkä menisin yksityiselle jos ei kohta alkaisi helpottamaan, jotenkin sitä luottaa yksityiseen enemmän kuin noihin terkkareihin. Mutta toivotaan että raskaus on alkanut normaalisti :) Oletko testaillut vielä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, täällä yritetään selvitä tunti kerrallaan, vielä ei ole helpottanut, valitettavasti! :(
   Mietin kans kuumeisesti tuota yksityiselle menoa.. Harmittaa vaan kun asun pk-seudulla "hieman syrjässä" ja kun olo on kamala, houkutus lähteä n. 1h suuntaansa bussilla lekuriin ei ole vielä käynyt ylivoimaiseksi, mutta jos olo helpottaa päivän mittaan voisi asiaa harkita taas :)

   Testasin tänä aamuna, laitoin uudet kuvat uuteen postaukseen. :) Kiitos kun jaksat kysellä :)
   Kuten uudessa tekstissä mainitsin, alan olemaan jotenkin tosi sokea jo viivoille että onko vahvistunut vai ei :D...

   Poista