lauantai 26. huhtikuuta 2014

Raskaus/odotus sovellus Iphoneen

Kirjoittelin aiemmin kiero- ja ovulaatio sovelluksista Iphoneen, ja nyt tuli ajankohtaiseksi päivittää sovellus raskaus/odotussovellukseksi.

Otin saman sarjan sovelluksen kuin kierot- ja ovulaati sovelluksenikin oli. Eli WomanLog sarjan Pregnancy calendar sovelluksen.

*kuvat appstoresta

En ole vielä tutustunut erityisesti sovellukseen muutakuin asettamalla ed. menkat sinne jolloin olen saanut kalenteriin kätevästi automaattisesti raskausviikot juoksevaksi. Muuten sovellus vaikutti aika samanlaiselta kuin kierto- ja ovulaatio sovelluskin, eli helppo ja yksinkertainen käyttää. Sisältää helppoja "oire" merkintä mahdollisuuksia, muistiinpanoja, paino kehitys yms.

Onko muilla tällaisia sovelluksia puhelimessa?

Terveisin,
Mea


ps. eka kerta viikkoon kun uskalsi lähteä pienelle kävelyllekin! Ei tullut p* tien varteen :)

8 kommenttia:

 1. Ei ole vielä, mutta toivottavasti muutaman viikon päästä uskaltaa tollasenkin jo hankkia :) Ennen km etsin ja latasinkin monta sovellusta puhelimeen, en vain muista nimiä, jokaisessa oli omat hyvät ja huonot puolensa, kun niistä ois löytyny yks hyvä kokonaisuus, niin olis ollu täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en vielä oikein tiedä mitä sovellukselta kaipaisin, nyt alkuun tuntui vaan että se helpottaa seuraamaan raskausviikkoja, ei tarvitse koko ajan laskea päässä ;) (laiska! myönnän! :)) Mutta muuten en osaa sanoa mitä edes haluaisin sovelluksessa olevan, ehkä se ajan kanssa selkiytyy... :)

   Poista
 2. Itselläni löytyy kyseinen sovellus, joka näyttää aina koska olisi ovulaatio ja milloin kuukautiset alkavat. On tuo raskaussovellus myös, mutta ehkä sitäkin joskus pääsee käyttämään. :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut mun Samsungissa jo yritysvaiheessa My Calendar sovellus, jossa on myös raskaus ominaisuus. Täytyy kyllä myöntää etten ole positiivisen testin jälkeen sinne yhtäkään merkintää tehnyt :) Latasin kännykkääni Pregnancy watcher sovelluksen, joka on melko simppeli: näytöllä näkyy raskausviikot ilman että ohjelmaa tarvitsee avata. Tähän olisi saanut muitakin tietoja, mutta halusin vain yksinkertaisesti raskausviikot (kuvaketta voi siis editoida itse). Sovelluksesta itsestään näkee mm. raskauden keston päivinä, meneillään olevan kuukauden ja lasketun ajan. Mitään kalentereita tai ylimääräistä tässä ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuulostaa kyllä sopivalta, yksinkertainen ja simppeli :) epäilen että itsekään jaksaa mitää tuonne täytellä, raskausviikkojen seurannan helppous oli se pääasia :)

   Poista
 4. Mulla on nyt yritysaikana (ja ennen sitä) käytössä tässä samsungissa just tuo womanlog ja tykkään tosi paljon! :) varsinkin kun sen saa suomenkieliseksi. Tuossa raskausversiossa ei vaan taida olla kielivaihtoehtona suomi? :/ oon niin onneton enkussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ainakaan huomannut että olisi kielivaihtoehtoa suomi :( mutta onneksi tuo muuten on hyvin simppeli ohjelma, eikä oo monimutkasia juttuja :)

   Poista