keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Tämän päivän testikuvat ja kuulumiset

Huhhuh, tänään on säästytty päivystykseltä mutta luulen, että huomenna menen taas, pyytämään lisää sairaslomaa, koska olo on heikko. Ja välillä tulee vielä vähän kipuja. Pahimmat kivut ovat onneksi laantuneet, kun aloin juomaan apteekin osmosal jauhejuomaa.
Paljon olen vain nukkunut ja katsellut telkkaria.
Aamulla oli kovasti huonovointisuutta ja nälkäsyys oksetti, ja tuttua menkkajuilintaa oli, mutta pikkuhiljaa iltapäivää kohden olo parantunut.

Täällä syödään nyt pilttejä, mehujäätelöitä, mustikkakeittoa, kurkkua... ja kasvissose ja lihaliemi aineet odottaa tuossa vuoroaan :) Toivottavasti alkais pian helpottamaan. Alkaa kyllästyttään tuo lääkärissä istuminenkin.

Tämän aamun testi näytti edelleen kaksi viivaa, jee :)Olen saanut paljon kannustavia kommentteja, ISO kiitos niistä ! :)
Ja monet jo sanoneet, että usko nyt että tämä on jo plussa... mutta pelottaa uskoa!!
Oletteko tehneet digitestejä tässä vaiheessa, vai myöhemmin?

Oletteko käyneet verikokeissa yksityisellä vai terveyskeskuksen kautta, vai minkä? Kun eikai vielä neuvolaankaan soiteta? Nyt menossa DPO 14.

Kiitos kaikki ihanat ihmiset <3


Terveisin,
Mea

20 kommenttia:

 1. Onpa hieno plussa jo!! Onnea! <3
  Tuo olisi digitestillä 1-2 jo varmasti :) Lähellä 2-3, kurkkaappa mun testikuvista kuinka vahva liuska oli minkäkin digin aikaan :)

  Eikai verikokeeseen ole tarvetta mennä? Kun testit näyttää plussaa niin niihin voi kyllä luottaa! Neuvolaan voi plussattua soittaa, niin varaavat ensikäynnin. Toisaalta ei siinä mikään kiire ole :) (ensikäynnillä kun lähinnä jutellaan, minulla se oli 7+ viikolla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kai mun on vaan pakko uskoa että raskaana on... apua!!!!
   Kävinkin heti kurkkimassa sun kuvia, kiitos muuten kun jaksat pitää niin tarkkaa ja informatiivista blogia <3

   Niin, eikai verokokeeseen ole välttämättä tarvetta mennä ? Jotkut on vissiin kuitenkin käyneet niin jotenkin ajattelin että kuuluu tähän juttuun :D Mutta joo onhan tuo vahvistunut aika kivasti, että kai se pitäis uskoa ihan siitäkin :)

   Pitääpä katsoa jos ensvkolla soittelisi neuvolaan :)

   Kiitos <3

   Poista
  2. No kyllä voit jo uskoa!! Nyt vaan paljon tarrasukkia ja turvallista odotusmatkaa <3

   Ei verikokeeseen tarvitse mennä, ei se ole normaalikäytäntö ollenkaan. Vain ne tietääkseni jotka on hoidoista alkunsa saaneet käyvät verikokeissa tarkistuksissa :) En tiedä ottavatko edes julkisilla vastaan siihen? Kuitenkin pissatestit ovat yhtä luotettavat :)

   Aiotko mennä vr-ultraan?

   Poista
  3. Pakkohan se on jo uskoa, Kiitos <3 <3

   Ehdottomasti menen vr-ultraan heti kun se vain kannattaa. Gynekologi sanoi aikanaan että n. viikolla 7 olisi hyvä mennä.
   Menen senkin takia koska äitinit on kärsinyt useita tuulimunia ja kohdunulkopuolisia, niin hieman pelottaa. Parempi mennä katsomaan heti kun mahdollista että onko siellä ketään, tai että onhan edes oikeassa paikassa :D

   Poista
  4. Oon ihan samaa mieltä, tuo helpotusta kun näkee sen pienen möhkön ja sykkeenkin <3 Suosittelen menemään 7+0 - 8+6 välillä! Silloin näkee jo mahdollisesti sykkeenkin :)

   Poista
  5. Kiitos vinkistä, pidän mielessä!!! :) :) <3

   Poista
 2. Oijoi, hienosti on vahvistunut!! Onnea kovasti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 <3 Pakko kai täällä on alkaa vaan uskomaan.... :)

   Poista
 3. No johan se on vahvistunut! Onnittelut koko perheelle ♥ Mä oon käynyt yksityisellä verikokeessa (raskausepäikyn takia) ja pääsin ilman lähetettä. Makso 50 euroa joten jos et ihan rahoissas oo niin kyllä mä luottaisin noihin testeihin :) Malttia nyt vaan, kyllä ne varmasti tummuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiitos <3
   Ehkä mä luotan nyt vielä noihin testeihin, äkkiähän sitä yksityiselle stten pääsee verikokeisiin jos alkaa tulemaan sellanen fiilis :)

   Poista
 4. Täytyy varmaan siirtää sinut odottajien joukkoon! ;)

  VastaaPoista
 5. Onnea! <3 ihanaa! Tarrasukkia mukaan ja toivottavasti olisi helpottaa pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Toivotaan. Koko ajan on pieni pelkopersiissä että mikä tämä tauti nyt on mikä jyllää, että toivottavasti se ei aiheuta keskenmenoa sitten kun on aika rajuna ollut...

   Poista
 6. Ei verikokeeseen ole tarvetta, yleensä se otetaan jos on jotain epäselvää, epäillään keskenmenoa jne. Kotitesti on luotettava kun viiva on jo noin selvä! ja neuvolaan voi soittaa heti plussattua niin varailevat ekaa aikaa muutaman viikon päähän. Onnea plussasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Kovasti tekis jo mieli soittaa neuvolaan mutta jotenkin en taida vielä tällä viikolla uskaltaa... Ehkä odottelen vielä tulokset tästä taudista mikä jyllää päällä, ja katsotaan miten sen hoito aloitetaan ja ettei se vaan sitten häädä tätä alkua pois....

   Poista
 7. Moikka, mä kävin kanssa yksityisellä verikokeessa kun kk myöhässä 9 päivää. Siihen saakka olin ollut niiiiin epäuskoinen - liuskat olivat edelleen haaleita ja olo hyvinkin normaali. Verikoe maksoi n. 60 euroa, mutta koin, että se oli mielenrauhani takia tärkeää käydä. Kukin tyylillään - välttämätöntähän se ei ole. Niin ja isosti onnea vielä, raskaanahan sinä olet!
  - Mimo 15+4

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiitos <3
   Pidän kanssa tämän vielä avoimena, että jospa käyn verikokeessa, mutta tällä viikolla olen tainnut rampata lekurissa jo ihan tarpeeksi :D Katsotaan ensiviikolla uudelleen jos olisi jo paremmassa hapessa :)

   Poista