torstai 16. marraskuuta 2017

Puuh! Eka paska päivä olojen takia.

Tottakai eilen (ar ultran mukaan 7+1 kohdalla), kun oli esikoisen syntymäpäivä, oli myös ensimmäinen selkeästi huono päivä tämän raskauden aikana.
Aamusta asti oli kehnoa oloa vaikka söi, välillä oksetti ihan kauheasti että piti kiristellä hampaita. Pahin tunti oli aamulla kun käytin esikoista valokuvauksessa - siellä oli kuuma ja valot räpsy niin tuntui että laatta lentää milloin tahansa. Mahassa kiersi kokoajan. Ihan kauhea aamu.

Kotona kesken lounaan alko oksettaan. Sitten lepoa. Kauhea väsymys koko päivän ja piti jaksaa järjestellä lähipiirille illalliskutsut kakkuineen, - ei tullut kovin priimaa :D Ei kerta kaikkiaan jaksanut, kauhea väsymys ja vähän väliä yökötti ja piti käydä vessassa kun paha olo ja maha sekaisin. Huoh. Miksi just tänään?

Nyt vain haaveilen että tämä viikko olisi ohi kun esikoisen "kaveri"synttärit on viikonloppuna, että joskos sitten pyhkis koko loppuvuoden kalenterin tyhjäksi? Tuntuu just nyt siltä että en jaksa _mitään_. Saisko vain maata sohvalla ja olla?

Tämän lisäksi esikoisella alkanut ilmeisesti ikään liittyvät? hulinat ja tahtoikä enemmänkin kun tuntuu että viimeinen viikko on ollut tosi raskas yötäpäivää - öisin nähdään pahoja unia, jutellaan unissaan - itketään ja nauretaan, herätään 5 kertaa kysymään "Joko on aamu", ja päivät on, noh, vilkkaita...  :D Huhhuijaa.

Odotan niin joulukuun alkua, meinataan paeta edes yhdeksi pitkäksi viikonlopuksi mökille rauhaan... ja odotan muutenkin kyllä joulua, joulunrauhaa, hiljaisuutta ja sitä että kaikki menee niihin omiin poteroihinsa ja pysyväst siellä xD haha... Jep. on vähän kehno olo, ei jaksais nyt yhtään sosialisoida. Onneksi saan olla kotona, - eli en ole työelämässä! saa kuitenkin suht vapaasti olla olojensa kanssa :)

Terkuin
Mea


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti